Söndag i trädgården…


Hej i kvällningen!

Vilken härlig dag som fick avsluta vår långhelg! Här har solen strålat hela dagen och värmt oss i trädgården… Barnen dukade upp till picknick under körsbärsträden och M passade på att måla om lekstugan som planerat. Tror dock att det blir bilder först om några dagar, den där linoljefärgen tar sin tid att torka…

Efter kosläppet gav vi oss iväg till Plantagen för inhandling av ljuvligt doftande blommor till alla blomlådor och amplar som väntat så på att få lite nytt och fint i sig. Damen som hjälpte oss hävdade dock att det inte är så varmt och mysigt som jag tycker utan sa bestämt att jag måste plocka in blommorna på natten eller täcka dem tills det blir lite högre temperaturer. 
De får väl bo i källaren nattetid då för nu vill jag inte vänta längre, så det så!

Eftersom Ville är en så pigg och glad liten gosse med massor av spring i benen så hann jag bara med amplarna, resten får vi ta imorgon. Nu skall vi grilla allt mums som jag förberett och leka att morgondagen inte existerar 🙂

Hoppas att ni också haft en härlig dag!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.