Små apor, Berns salonger och totalt förfall…


Hej kära vänner!

Vilken dag… Det var fantastiskt kul att se våra fina djungelboksbarn, en härlig föreställning som man märkte att barn som lärare lagt ner både tid och själ i… Fullkomligt älskar personalen på Calle Flygare, de låter barnens kreativitet flöda samtidigt som de håller ordning på och utvecklar dessa underbara små liv.

Efter teatern dansades ljuv balett och sedan bar det av till Berns för brunch med goda vänner. Har ni inte provat denna fantastiska buffé så rekommenderar jag ett besök så snart som möjligt. Det liknar verkligen ingen annan brunch… En underbar asiatisk buffé full av god sushi, varma rätter, krispiga sallader, syrad fisk… you name it… Som om inte det vore nog avslutas det hela med ett helt rum fullt av små minidesserter. Dryck till det? Bubbel såklart…

Men idag var det nästan att kasta pärlor för svin då jag har varit sååå sjuk/allergisk. Hade det inte varit för att man måste boka typ en månad i förväg så hade jag åkt hem efter dansen. Istället avslutade jag dagen i stan med fullbordat astmaanfall inne på NK:s barnskoavdelning… Råkade hamna där efter Berns då alla barn behövde skor, stackars Ville åkte omkring i vinterkängor.

Ja ja, nu sitter jag i soffan iförd pyjamas och tänker inte röra mig ur fläcken. 

Hoppas att ni mår betydligt bättre…

Over and out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.